Μεταφορά του ΠΑΣΔΙΔΑΧ-forum

Go down

Μεταφορά του ΠΑΣΔΙΔΑΧ-forum Empty Μεταφορά του ΠΑΣΔΙΔΑΧ-forum

Post  Admin on Tue Jul 20, 2010 12:11 am

Όπως ήδη θα διαπιστώσατε το προηγούμενο μας forum δυστυχώς χάθηκε καθώς η πλατφόρμα φιλοξενίας του (ipbfree) ξαφνικά και απροειδοποίητα εξαφανίστηκε από το Internet! Το πρόβλημα προφανώς δεν αφορά μόνο το δικό μας forum αλλά το σύνολο των εκατοντάδων forum διάφορης θεματολογίας και γλώσσας που φιλοξενούνταν στην ίδια πλατφόρμα.

Η επόμενη κίνηση του ΠΑΣΔΙΔΑΧ ήταν να δημιουργήσει ένα νέο δικτυακό χώρο συζήτησης στην παρούσα διεύθυνση (http://pasdidax.forumotion.com).

Δυστυχώς μαζί με το παλιό forum χάθηκε και το υλικό που είχε αναρτηθεί από τα μέλη μας και δεν υπάρχει τρόπος να το ανακτήσουμε. Με τη συμμετοχή όμως όλων μας μπορούμε γρήγορα να ξαναγεμίσουμε το νέο μας δικτυακό χώρο με ειδήσεις, σχόλια, προτάσεις ή οτιδήποτε άλλο αφορά το σύλλογο και τα μέλη του άμεσα ή έμμεσα.

Παλιά και νέα μέλη μπορούν να εγγραφούν και να συμμετάσχουν ενεργά φτάνει να πληρούν τις προϋποθέσεις ένταξης στο σύλλογο.

Ελπίζουμε ο νέος χώρος συνάντησης των μελών μας να παραμείνει για πολύ περισσότερο καιρό και χωρίς προβλήματα συμβάλοντας στην επίλυση των προβλημάτων μας.

Admin
Admin

Posts : 4
Join date : 2010-07-19

http://pasdidax.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum